Hot internet dating succes hemmeligheder for mænd

Hot internet dating succes hemmeligheder for mændHvis der er en hemmelighed for mænd om online dating succes, må det være at forstå hvad en kvinde leder efter på online dating sider, og hvilke reservationer de kan have når det kommer til online dating.

Online dating er hot, simpelthen fordi mænd og kvinder kan kigge på vinduer efter en partner før de springer i. Mange mennesker tilmelder sig, især hvis servicen er gratis, bare for at kunne surfe andre folks profiler og billeder. Af denne grund, kan det være spild af tid at skrive til gratis medlemmer, siden de generelt ikke for alvor leder efter kærlighed, for ikke at tale om mødes, sammenlignet med betalende medlemmer.

Ligeledes registrerer folk sig normalt for sjov, på sider der er gratis og er afhængige af tredjeparts reklamer for at tjene penge. Du kunne spilde din tid på disse mennesker, som måske kun er interesseret i at kigge for sjov og ikke seriøst leder efter en date. Hvis du ønsker at filtrere disse mennesker fra, er den bedste måde at investere lidt i side med betalt medlemskab.

En date kan arrangeres med din favorit kvinde efter udveksling af få beskeder, selvom du vil opdage hen ad vejen, at kvinderne normalt er modvillige til at gå så hurtigt frem. Dette kan være på grund af nogle få grundlæggende faktorer og behøver ikke nødvendigvis at betyde, at hun ikke er interesseret. Det kan være at hun er nervøs over at mødes med en fremmed der allerede ved så meget om hende. En anden sandsynlig mulighed er, at hun er rædselsslagen over de ting hun har hørt, om hvad der er sket med kvinder der mødes med mænd de har lært at kende online. 

Mange kvinder elsker anonymiteten og komforten af at udveksle beskeder med andre på dating sider og de er ikke tilbøjelige til at opgive denne privatlivets fred. Derfor, jo mere du beder om hendes telefonnummer, jo mere vil de vige tilbage. Det er vigtigt at være tålmodig på dette stadie, hvor frustrerende det end kan være. I stedet for at bede om hendes nummer, hvorfor så ikke give hende dit i stedet? På den måde kan hun vælge at tage mod invitationen, når hun er parat til at tage forholdet et skridt videre.

Pres ikke for meget på, da du vil lægge pres på hende, når hun blot beskytter sig selv. Vælg i stedet at være forstående og lad hende vide at du følsom over for hendes frygt. Den bedste måde at vinde hendes tillid, er at give hende dit hjemmetelefonnummer, for at vise at du ikke er gift eller bor sammen med en anden kvinde.

Du må måske vente et stykke tid før du får hendes telefonnummer, men den første date må vente, indtil du hat talt med hende et par gange over telefonen. De fleste dating sider råder dig til at arrangere mødet på et offentligt sted. Vælg et sted der er åbent, men stadig privat nok til at have en komfortabel snak, såsom en restaurant eller en bar. Nogle gange vil det gøre hende mere tryg at mødes på steder hun er bekendt med, så det vil være klogt at lade hende vælge mødestedet. Du vil være i stand til at få en masse at vide, ud fra det mødested hun vælger.

Før første date, betaler det sig at genlæse hendes tidligere beskeder, så du kan huske de ting hun har fortalt dig om hende selv. Det sidste du ønsker, er at glemme hendes yndlingsdessert eller værre, forveksle hendes præferencer med et andet medlems. Hun vil føle sig smigret over at du har husket hendes beskeder, og vil være tilbøjelig til at gå ud med dig igen.