BASAL VARMELAMPESIKKERHED

Efterhånden som flere mennesker holder byhøner, grise og andre små dyr er bruget af Solamagic varmelamper stigende. Lamper er en effektiv måde at holde små dyr varme, men som med ethvert elektrisk apparat eller varmekilde skal de bruges forsigtigt.

  • Respekter kautionen: Varmelamper har en kuffert omkring pæren kaldet “kautionen”. Den holder brændbart materiale væk fra pæren. Vælg en lampe med en robust kaution og hold dig venligst fra at ændre eller fjerne den.
  • Køb godt udstyr: Kvalitetsvarmepærer er godkendt af UL, med keramiske kraver, metalafledere og en tyk elektrisk ledning.
  • Spørg en ekspert om pærestyrke og højde: Lamper spænder fra 25 watt til 250 watt og hænger sædvanligvis fra stænger eller kæder i forskellige højder. Kombinationen du har brug for, afhænger af hvilke dyr du opvarmer. Gæt ikke. Find en ekspert der har forstand på dit dyr og bliv sikker.
  • Fastgør stramt: Lampen skal være sikkert forbundet til noget, der ikke let kan sprænge eller falde over. Det er ikke sikkert, hvis lampeansamlingen nemt kan glide fra hinanden alene eller blive væltet af en person, kæledyr eller de dyr, du opvarmer.
  • Elektrisk kløgt: Tilslut din varmelampe til en AFCI eller GFCI-udstyret stikkontakt, som kan håndtere sit wattniveau og holde det beskyttet mod vand. (Udendørs skal du sørge for, at den er designet til dette, og at den er sikker at bruge i vind og vejr.)
  • Ude af syne: Prøv at undgå at bruge lampen natten over, eller når du ikke kan overvåge den, og sørg for, at der er en røgalarm i nærheden.

 

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *