7 Råd til Varmelampesikkerhed om Vinteren

1. Fjern spindelvæv og støv.

Lader er støvede steder, så det vil være en god idé hold spindelvæv i skak. Hø, spåner og andre strøelse skaber næsten altid en masse støv, så brug en kost med et langt skafte eller en støvsuger til at fjerne spindelvæv og støv fra hylder og afsatser. Støv reflektoren på Solamagic varmelampen af​​, inden du bruger den og tør forsigtigt støv fra pæren med en tør klud.

2. Hold ledninger uden for rækkevidde.

Dyr elsker bare at nippe i uhensigtsmæssige ting, der dingler ned i deres båse, og de kan også blive flettet ind i ledninger og derved trække varmelampen ned i brændbare strøelse. Put dem op uden for rækkevidde (og husk at være opmærksom på høner, der kan flyve op eller geder, der står på bagbenene og fastgør dem. Brug lynlister, snor, tape – brug hvad end du kan for at få dem sikret.

3. Fastgør lampen sikkert

Lamperne hænges ofte over en bås ved hjælp af enten et reb eller klemmen på selve lampen, men hvad enten du vælger at bruge til at sikre dem, skal du bruge noget andet også for at dobbeltsikre. For eksempel, når jeg bruger den indbyggede klemme, binder jeg også et reb eller bungee til den faktiske lampe. Du skal passe på ikke at røre den ved reflektoren og bind den til en søm eller en bjælke. Hvis en af ​​fastgørelserne skulle svigte, vil den anden forhindre den i at falde ned.

4. Sæt aldrig en vandspand under varmelampen

Dette er ret indlysende, men det skal alligevel nævnes. Gør aldrig nogensinde det her. Aldrig nogensinde. Uanset hvad. Hvis lampen skulle falde og lande i vandet stadig tilsluttet, kan det være fatalt. Sæt i stedet vandet i modsatte hjørne af varmelampen og stikkontakten.

5. Brug varmelampebure

Nogle varmelamper kommer med bur over pæren for at beskytte dem og forhåbentlig at forhindre den varme pære i at komme i kontakt med noget brændbart, hvis den falder. Det er ikke en fejlfri foranstaltning, da reflektoren også kan blive varm, men det er en ekstra sikkerhedsforanstaltning.

6. Hold lamper væk fra strøelse

Sørg for, at lamperne er anbragt et godt stykke væk fra stræelsen i båsen og alt lagret hø eller strøelse. Alle disse er super brandfarlige.

7. Kontrollér lamperne for slibede ledninger

Dette er bare grundlæggende elektrisk sikkerhed, men hver gang du tilslutter lampen, skal du køre dine hænder langs siden af ​​ledningen for at sikre, at ingen nysgerrige gedetænder har nippet på ledningen, og sørg for, at forbindelserne i begge ender – både den der går ind i lampen og i stikket – er intakte.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *